Akbank, Girişimcilik Programında Yeni Yatırımlar Yaptı

Akbank, Girişimcilere Yönelik Yatırımlarını Artırıyor

Akbank, Akbank+ kurum içi girişimcilik programı aracılığıyla kendi çalışanlarına destek sağlayarak yeni yatırımlar yapmaya devam ediyor. Bu program sayesinde 4 yeni girişim ekosisteme katılırken, Akbank’a yapılan toplam yatırım tutarı 2 milyon dolara yükseldi.

Akbank+, İnovasyona Destek Veriyor

Akbank, Akbank+ programı ile girişimciliği ve inovasyonu teşvik ederek Akbank çalışanlarına destek olmaya devam ediyor. Akbank LAB’de hayata geçirilen bu program, Akbanklıların girişimlerini tam zamanlı olarak sürdürmelerine olanak tanırken, programı başarıyla tamamlayan çalışanlar yatırım alarak girişimciliklerine devam edebiliyor.

Akbank’ın verdiği bilgiye göre, banka içinde geliştirilen girişimler desteklenmeye devam ediyor. İlk dönemde Voltla’ya 500 bin dolar yatırım yapıldıktan sonra Fundero’ya 200 bin dolar, ikinci dönemde ise 400 bin dolar değerinde yatırım yapıldı. Bu girişimlerin yanı sıra atık süreçlerini dijitalleştiren Waste Log ve elektrikli araç kullanıcılarına hizmet sunan Voltla gibi yenilikçi girişimler de desteklenmeye devam ediyor. Akbank+, yaptığı yatırımlarla toplamda 2 milyon dolarlık bir desteği aştı ve üçüncü döneme hazırlanıyor.

Akbank Yetkililerinden Olumlu Geri Bildirimler

Akbank Bireysel Bankacılık ve Dijital Çözümler Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce, programın başarısından memnuniyet duyduklarını belirterek yenilikçi çözümlerle müşterilere ve iş ortaklarına değer sağlamaya devam ettiklerini vurguladı. Akbank İnsan ve Kültür Genel Müdür Yardımcısı Pınar Anapa ise programın Akbank çalışanlarına önemli bir gelişim fırsatı sunduğunu ve başarılı girişimlerle ekonomik, çevresel ve toplumsal değer oluşturmanın gurur verici olduğunu dile getirdi.

Fundero ve Voltla: Başarılı Girişimler

Akbanklılar Uğur Emre Baykal, Tarık Hayat ve Mehmet Bora Aydın tarafından geliştirilen Fundero, e-ticaret sektörüne yenilikçi bir finansman platformu sunarken Esra Gül Korkmaz ve Özgür Barış tarafından geliştirilen Voltla, elektrikli araç kullanıcılarına özel hizmetler sunuyor. Başarılı girişimler arasında yer alan Fundero ve Voltla, yeni yatırımlarla büyümeye devam ediyorlar.

Related Posts

Yapı Kredi kripto pazarına giriyor: 1.2 milyar liralık sermaye artırımıyla dijital varlık platformu kuruluyor

Koç Holding çatısı altındaki Yapı Kredi Bankası, kripto varlık alım-satım platformu kurmak için 1 milyar 185 milyon TL’lik sermaye artırımına gitti. Yeni girişim, Yapı Kredi Finansal Teknolojiler A.Ş. üzerinden hayata geçirilecek.

Emekli Olup Çalışırsam Maaşım Kesilir Mi?

Merhaba Kıymetli okuyucularım, sizlerde soru ve görüşlerinizi [email protected] e-posta adresime iletebilirsiniz. Türkiye’de emekli olmak mesele, ama olduktan sonra da geçinebilmek başlı başına başka bir mücadele. Birçoğumuz yıllarca çalışıp …

BDDK’dan iki şirkete faaliyet izni

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunca (BDDK), Adil Tasarruf Finansman AŞ ve Albayrak Tasarruf Finansman AŞ’ye faaliyet izni verildi.

Bir ilde daha taksi ve dolmuşa zam geldi

Zam furyası devam ediyor. Yozgat’ta şehir içi dolmuş ücretleri öğrenci 15 liradan 20 liraya, kent kartlı biniş 20 liradan 25 liraya, kredi kartlı biniş 25 liradan 32 liraya yükseltildi. Öğrenciler bir saat içerisinde, vatandaş ise 30 dakika içerisinde ücretsiz aktarma yapabilecek.

Bakan Şimşek, Londra’da: Türk lirasındaki oynaklık ciddi biçimde azaldı, Türkiye’nin büyüme potansiyeli yüksek

Şimşek, yatırımcı görüşmelerinde Türkiye’nin dezenflasyon sürecine ve büyüme potansiyeline dikkat çekti

Konya OSB’deki genişlemeyle 15 bin yeni istihdam hedefleniyor

Konya Organize Sanayi Bölgesi’nde (KOS) süren genişletme çalışmalarıyla 15 bin kişiye istihdam sağlanması hedefleniyor.